Health Attendant
VoiceGear

HEALTH ATTENDANT

Rusthuis

...in de rusthuizen


Rusthuizen, woonzorgcentra en ook serviceflats zijn tijdens de COVID-19 crisis hard getroffen. In de laatste hittegolf is eveneens gebleken dat airconditionings behalve vercooling geen oplossing bood voor het verwijderen vanvirussen of schadelijks stoffen, waardoor deze niet mochten draaien, wat funest is voor veel oudere mensen. De Health Attendant kan de rusthuizen ontzorgen door bezoekers en bewoners te herinneren aan hygiënische maatregelen, ze gerust te stellen, en te zorgen voor een verse gezuiverde lucht. Ook voor mensen met ademhalingsproblemen is dit van vitaal belang. 


Op welke plaatsen is de Health Attendant onmisbaar?

crowd

De stemgestuurde innovatie die uw menselijk kapitaal veiligheid, vertrouwen en bescherming biedt.


Onderzoek wijst uit dat afgesloten ruimtes waar we frequent en met veel personen gebruik van maken in hoge mate bijdragen aan de tranmissie van COVID-19 en andere virussen. Ongewild kan zo uw gemeenschappelijke ruimte, denk aan uw toilet of kantine, een bron worden van infectie en verspreiding in de werkomgeving - al uw voorzorgsmaatregelen ten spijt! VoiceGear & Pinewood Electronics presenteren de Health Attendant - uw stemgestuurde innovatie om hygiëne op de werkplaats te bevorderen.

...in uw gemeenschappelijke toiletruimte


Toiletruimtes die door veel mensen worden gedeeld zijn een belangrijke bron van infectie. De Health Attendant herkent een toiletbezoeker, wijst deze op de hygiënische voorzorgsmaatregelen (reinigen van bril, handen wassen) en zuivert voortdurend de lucht van virussen en ongezonde stoffen. De rustgevende sfeer van de stem en geluiden uit de natuur zorgen samen voor een veilig gevoel bij de bezoeker.

Toiletruimte
Winkel

...in uw winkelruimte


Funshoppen is tijdens de COVID-19 crisis helaas ver op de achtergrond geraakt. Klanten moeten aan allerlei regels voldoen om veilig te kunnen winkelen, wat ten koste gaat van uw omzet. De Health Attendant is dé oplossing voor veilig winkelen op een leuke manier. Niet alleen wordt de lucht in uw winkel gefilterd van virussen, ook kunt u met persoonlijke boodschappen de klanten een warm en welkom gevoel geven. Voor elke winkeloppervlakte is er een geschikt formaat met bijpassende prijs.

...in uw bedrijfskantine


Minimaal één keer per dag komen veel mensen samen in een gedeelde, afgesloten ruimte om met collega's te lunchen in uw bedrijfspand. Deze ontmoetingsplek kan tevens een bron van infectie worden. De Health Attendant wijst uw personeel op hygiënische voorzorgsmaatregelen (handen wassen, enkel eten aanraken dat men zelf nuttigt, afstand houden) en zuivert tegelijkertijd de lucht van virussen en schadelijke stoffen. Een aangename sfeer wordt verzorgd door de verse lucht en rustgevende achtergrondgeluiden.

kantine
lift_2

...in de lift van uw gebouw


Zowel in commerciële gebouwen als in woongebouwen vormt de lift het kruispunt van veel mensen gedurende de dag. Deze kleine, afgesloten ruimte is bewezen een belangrijke bron van infectie. Social distancing is in deze ruimtes geen optie. De Health Attendant herinnert gebruikers aan het dragen van een masker of het aanraken van de knoppen met handschoenen. Ook wordt de gebruiker op zijn of haar gemak gesteld met rustgevende muziek op de achtergrond. Belangrijker: de lucht wordt voortdurend gezuivers van virusdeeltjes en schadelijke stoffen.


Ook voor kleine woongebouwen met slecht één lift is er al een betaalbare oplossing voor dit gezondheidsrisico met de Health Attendant.

...op uw commerciële busrit


Afgesloten ruimtes zoals commerciële bussen, waar men lang in verblijft, kunnen bijdragen aan de verspreiding van virussen. Ongewild kunnen zo city trips naar populaire bestemmingen een bron van infectie vormen. De Health Attendant geeft tijdens uw busrit hygiënische instructies, creëert een rustgevende sfeer, zuivert de lucht van virussen en ververst de zuurstof. Tevens kan de Health Attendant de chauffeur bijstaan in het verkondigen van reisschema's, bezienswaardigheden en koffiestops.

bus
Klaslokaal

...in het klaslokaal


Nu de scholen weer beginnen heerst er grote onduidelijkheid en onrust bij veel ouders en leraren. In de nazomer is het wellicht nog mogelijk om klaslokalen natuurlijk te ventileren, maar eens de kou inzet is dat geen optie meer. De Health Attendant herinnert scholieren aan het dragen van een masker en het wassen van de handen. Belangrijker nog is dat de lucht voortdurend wordt gezuiverd en vooral ook alle virusdeeltjes en schadelijke stoffen verwijderd en ook het CO gehalte terug omzet naar zuurstof. Ook de gewone griep nemen zij zo minder makkelijk mee naar huis!

...in uw sportcentrum


Of het nu een yogastudio betreft, een squashcentrum of een fitnessclub - feit is dat veel mensen er samenkomen en dat door het intensief ademen microdruppels met virusdeeltjes gemakkelijker worden verspreid. Sportclubs hebben dan ook zeer te lijden gehad onder de opgelegde lockdowns. Investeren in de Health Attendant kan een grote stap zijn voor uw sportclub om veiligheid te bevorderen! Uw leden worden herinnerd aan de geldende voorzorgsmaatregelen, terwijl de lucht voor hen wordt gefilterd van virussen. Niet alleen dat: de lucht wordt gereinigd van alle schadelijke stoffen, wat de sportprestaties nog zal verbeteren. Ook voor na COVID-19 een uniek selling point voor uw club!

Sportcentrum


Waarom investeren in de Health Attendant? Volg de wetenschap!

PARTNER TECHNOLOGIE

Merendeel van COVID-19 besmettingen is asymptomatisch


Verontrustend is dat er nu wordt vastgesteld dat veel van de geteste mensen besmet zijn zonder daarvan enige ziektesymptomen te vertonen. Deze personen kunnen anderen besmetten, bijvoorbeeld op de werkplaats, zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. Bijkomende voorzorgsmaatregelen om de hygiëne te bevorderen verminderen zo de kans op een grote uitbraak. De Health Attendant is hierin uw beste keuze.

Ziektesymptomen
Microdruppels

Microdruppels verspreiden virussen in de lucht


239 wetenschappers van over de hele wereld zijn het eroveren eens: microdruppels met daarin virusdeeltjes worden uitgeademd en blijven lange tijd hangen in de lucht in afgesloten ruimtes. Deze wetenschappers raden het gebruik van kiemdodende UV-lampen in luchtfiltersystemen aan om de circulatie te verminderen. De Health Attendant voldoet ruimschoots aan alle eisen en hebben bijkomende voordelen door de gebruikte filters. Alle ruimtes, van groot tot klein, kunnen zo worden gezuiverd van virusdeeltjes (maar ook van schadelijke stoffen).

Virussen worden teruggevonden in rioolwater


Prof. EM. Jef Arnout van de KU Leuven is de ontwerper van een project voor een snellere opsporing van virusbesmettingen. Hij heeft wetenschappelijk vastgesteld dat COVID-19 aanwezig is in rioolwater. Het is dus extra belangrijk om uw gemeenschappelijke toiletruimtes te voorzien van bijkomende voorzorgsmaatregelen zoals de Health Attendant.

Rioolwaterstaal
VoiceGear

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren