Messaging
VoiceGear

MESSAGING

CALL ATTENDANT

Heeft u zelf al eens naar uw eigen bedrijf gebeld?

Om te weten of uw prospecten en/of klanten op de juiste manier aan de telefoon worden ontvangen is dit de beste proef op de som. Hoe zou u deze ontvangst scoren? Wat kan er beter?


Voor veel bedrijven is de telefonische verwelkoming van (potentiële) klanten geen prioriteit. Men vraagt een medewerker met een acceptabele stem om iets in te spreken, vaak op een systeem van lage kwaliteit. Ook worden vaak de andere talen (Frans / Engels) door dezelfde persoon ingesproken. Waarschijnlijk wel verstaanbaar, maar absoluut geen visitekaartje voor anderstalige klanten! Zij voelen zich vanaf het eerste telefoontje al niet serieus genomen.

 

Ook populair: Text 2 Speech software. Onnodig duur en het resultaat is ondermaats. De klant die u opbelt hoort een robotstem, en dit is dan het eerste contact....

 

Wil u de juiste approach kennen, klik dan op de bijpassende brochure. Het zijn dikwijls de details die het echte verschil maken!

Ook aanvragen van herverdelers zijn welkom!

Messaging

Uw telefonische stem als visitekaartje


Als bedrijf heb je vaak maar één kans om een goede indruk achter te laten. Dit geldt bovenal voor klanten die u telefonisch contacteren. Er is niets zo afstotend als een robotische stem, een onverstaanbaar accent of een slechte geluidskwaliteit. VoiceGear helpt uw bedrijf om een blijvende positieve indruk achter te laten bij klanten via de telefoon. Onze professionele en meertalige stemacteurs nemen uw boodschap op en onze topkwaliteit systemen zorgen ervoor dat de klant ze helder doorkrijgt aan de andere kant van de lijn. Wij hebben tevens een groot aanbod aan Royalty Free muziek ter ondersteuning van uw berichten.

Uw omroepsysteem 100% volgens uw DNA


Heeft u een omroepsysteem in uw bedrijf of winkel? Kwaliteit telt!
Niemand luistert graag naar een krakend geluidssignaal, onverstaanbare boodschappen of zware accenten. VoiceGear ondersteunt u door met professionele stemacteurs en hoge kwaliteit audiosystemen uw berichten over te brengen volgens het DNA van uw bedrijf.

Opnamestudio

Brand Marketing?
Ontdek het AudioLogo!

De herkenbaarheid van uw bedrijf stopt niet bij een brochure, een flitsend logo of een goed functionerende website. Om echt onthouden te worden door klanten zijn ook is ook audio van groot belang. U kent vast wel meerdere bedrijven die hier slim gebruik van maken: met een simpel deuntje, uniek voor hun firma, bouwen zij hun naamsbekendheid verder uit. Dit deuntje kan dienen voor reclames, op het onthaal van uw telefooncentrale, voor messaging diensten, voor de website... VoiceGear adviseert u graag en heeft alle middelen in huis om
uw AudioLogo te realiseren. Wij begeleiden u graag naar een « happy tune » !

KIES ZELF DE STEM DIE BIJ UW BEDRIJF PAST!

VoiceGear beschikt over de beste stemacteurs voor vrijwel elke taal die u wenst. U kiest dus zelf welk stemgeluid het beste uw bedrijf vertegenwoordigt. Beluister hieronder enkele fragmenten van stemacteurs die beschikbaar zijn.

VLAAMS-NEDERLANDS

VLAAMS-NEDERLANDS

VoiceGear

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren