Over VoiceGear
VoiceGear

OVER VOICEGEAR

SERVICES

Wat maakt ons de beste speler in audio marketing?

 

In audio marketing tellen slechts drie dingen: de professionaliteit van de stemacteur (toon en tongval), de inhoud van het bericht en de kwaliteit van het afspeelsysteem. Op al deze drie vlakken is VoiceGear toonaangevend. Wij werken uitsluitend met de beste stemacteurs, beste opnamestudio's en meest hoogwaardige opnameapparatuur. Ons team van copywriters zorgt voor sterke boodschappen die passen bij uw bedrijf. Door samen te werken met partijen als Pinewood Electronics en PureSys zorgen wij tenslotte ook voor de beste en meest geschikte technologieën.

Bijna 30 jaar gecombineerde ervaring en expertise

 

VoiceGear is niet meer weg te denken uit het veld van audio marketing. Al decennia verdiepen wij ons in alles wat te maken heeft met stemberichten en bijbehorende apparatuur. VoiceGear kwam in 2002 voort uit het reeds bestaande Pinewoods Electronics Marketing NV, als subdivisie specifiek gericht op audio marketing en bijbehorende electronica zoals repeaters.


Onze stemacteurs zijn ervaren professionals die een grote herkenbaarheid genieten. Samen met hen leveren we de beste gesproken berichten voor uw bedrijf en wensen.

Stemgestuurde innovatie

in uw marketing en communicatie

 

VoiceGear staat voor de beste kwaliteit in gesproken berichten voor uw bedrijf, gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen. Van perfecte meertalige antwoordberichten, tot gezondheidsinnovaties en omroepstemmen - VoiceGear heeft alles in huis. Geef uw bedrijf karakter en creëer een onderscheidende omgeving voor uw personeel en klanten met de stemgestuurde innovaties van VoiceGear.

VoiceGear

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren